MiSS Info

WASSEN
30 graden, fijn- & kleurwasmiddel, centrifugeren mag, maar alsjeblieft niet in de droger. Op advies van de producent en bevestigd door onze ervaren MiSS gebruikers. Binnenstebuiten wassen, voor het drogen in vorm brengen. Binnenstebuiten strijken. Let op: Wees voorzichtig met je kristallen!

MATEN
Dames shirts:
34-36 = S
38-40 = M
42-44 = L
46-48 = XL 
 
Kinder shirts:
  98/104
110/116
122/128
134/140
146/152

Baby collectie:
0-3   Monate
3-6   Monate
6-12 Monate
12-18 Monate

SWAROVSKI
De naam staat voor een Oostenrijkse familie dynastie van glas slijpmachines en traditioneel vakmanschap, die werd ontwikkeld in de 17e eeuw.
 
ENCHANTED GLASS
Spray en glitters in alle kleuren, briljant! Een serieuze concurrentie voor beter edelsteen.
 
HOKUS Pokus
En onze kristal geeft uw persoonlijkheid een extra highlight. Schijnt vóór het wassen en daarna, zoals onze onderhoudsinstructies u vertellen.

KWALITEIT
Een vleugje luxe geproduceerde fair
Mijn shirts zijn uniek. Alle prints Ik maak mezelf en liever individueel. De enige beurs van de fabricage leveranciers gekochte shirts zijn bedrukt door mij met veel liefde en vervaardigd. De "steentjes" is een socket als een diamant genaaid en is. Ik vind: een beetje glamour, elegantie en maatschappelijke betrokkenheid elkaar niet uitsluiten.
 
Mode moet leuk en met een gerust geweten zijn!
Daarom zijn de volgende standaarden zijn een must voor Miss:
- Alleen fairtrade - Shirts
- Hoge kwaliteit voor unieke dragers
- Verontreinigende stoffen vrij shirts met Oeko-Tex 100 Standard Seal
- 100% biologisch katoen voor alle kleine MiSS & MR. Shirts en BABY COLLECTION
- Hoge kwaliteit prints die lijden tijdens het wassen en hoe lang te blijven nieuw glitters blijft glitter en prenten niet breken!
 
Elk shirt is meerdere malen gecontroleerd voordat het wordt verscheept. Moet ik nog steeds een ongeluk gebeuren en je fouten te vinden, of als u ideeën voor nieuwe details en afdelingen voor mij hebben, stuur me een e-mail naar shirts@whatamiss.com
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken