OVER WHAT A MiSS

MiSS SUCCES
In het voorjaar van 2008 kreeg ik de kans om WHAT A MiSS te kopen en ik heb die gegrepen. Ik ben erg blij om deze unieke shirts te produceren. Jana  von Weimar heeft in 2005 met liefde en toewijding WHAT A MiSS in het leven geroepen en negatieve woorden combinaties positief veranderd. Mij heeft een WHAT A MiSS Shirt "MiSS SUCCES" positief beinvloed in een periode van herstel. Ondertussen heb ik bij elke verhuizing mijn atelier als bagage meegenomen, hard werkend, waar ik me ook in Europa bevond. Ik verheug mij over elke bestelling die mijn huis binnen vliegt. Op het moment wonen we in 's-Hertogenbosch in Nederland. Elk WHAT A MiSS shirt dat wordt gedragen brengt innerlijke kracht en dat doet het!

MiSSION
Elk WHAT A MiSS shirt is uniek. Net als zij die het draagt: sterk en zwak tegelijk.
Mis-woorden zijn overal en in elke taal. Hun betekenis is puur negatief - tot nu toe! Mijn shirts brengen de positieve omkering van het woord in je hoofd: mislukking is MiSS SUCCES, mismanagement wordt MiSS MANAGEMENT, ongeluk voor eeuwig MiSS GELUK ...
Ik vind er veel plezier in. En de wereld? Die wordt misschien een beetje meer kleurrijk, groter en positiever. Heel praktisch. Voor iedereen en overal!


FAIR WEAR
Ik hecht veel waarde aan duurzaamheid. De shirts die ik inkoop zijn indien mogelijk van 100% biologisch katoen gemaakt en op een eerlijke manier geproduceerd. De shirts hebben de keurmerken EarthPositive, Fair Wear Foundation, GOTS (Global Organic Textile Standard), CO2 Reducing with the Carbon Trust.
Van de bestelling tot het eindproduct gaat elk shirt meerdere malen door mijn handen.

Achter de schermen
 • A.-Alexandra van Duin
 • Fabien van Dijk Saveware
 • Models: Giovanna, Mikelah, Nalani, Tessa & Vienne

 • Algemene bedrijfsgegevens WHAT A MiSS
  Overzicht met de belangrijkste bedrijfsgegevens.

  Gegevens
  Details
  Bankrekening 0310293057 (Rabobank)
  IBAN NL92RABO 0310293057
  BIC code/Swift RABONL2U
  K.v.k inschrijfnummer 656 33 601
  BTW nummer NL619490986.B01
  Mailadres klantenservice contact@whatamiss.com
  Telefoonnummer klantenservice (zie openingstijden) +31 (0)6 55 81 00 97
  Factuuradres WHAT A MiSS
  Beeckendael 29
  5221 PL 's-Hertogenbosch
  Niederlande
  Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
  Volg ons op Pinterest Volg ons op Pinterest


  Contact
  Je kunt mij overdag persoonlijk bellen of een bericht achter laten. Mail contact@whatamiss.com of maak gebruik van het Kontaktformular
  Snel zoeken
    Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
  Geavanceerd zoeken